Učitava se.
Molimo sačekajte.

Izbornik

00387 (0) 63-820-370

admin@joomnet.com

U ponudi i web stranice bazirane na WordPress CMS-u

PočetnaBLOGU ponudi i web stranice bazirane na WordPress CMS-u
PočetnaBLOGU ponudi i web stranice bazirane na WordPress CMS-u

U ponudi i web stranice bazirane na WordPress CMS-u

Objavljeno u Vijesti Od joomnet.com

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

wordpress joomla 400Poštovani klijenti, iako u prvi plan ističemo Joomla CMS koji je i naš matični CMS, kojeg preferiramo i u kojem smo uradili većinu naših web prezentacija sa zadovoljstvom objavljujemo da Vaše web stranice možete naručiti i u popularnom WordPressu. WordPress je najpopularniji sustav za izradu web stranica i najrašireniji je CMS na svijetu. To što je najpopularniji ne znači i da je najbolji.

Popularan je prije svega zbog svoje jednostavnosti i velike zajednice korisnika kao i developera. Razvijen je veliki broj predložaka i plugina koji mogu zadovoljiti potrebe velikog broja korisnika. WordPress dakako ima i svojih ograničenja. Unatoč njima WordPress se cijeni i voli tako da neki korisnici preferiraju taj CMS jer se između ostalog najbolje snalaze u njemu. Bez obzira na sve te činjenice koje idu u prilog WordPressu, mi i dalje preferiramo Joomla CMS. Istina WordPress ima neke mogućnosti koje su korisnicima bolje "sjele", ali zato Joomla ima svojih prednosti i mogućnosti kojima WordPress ne može konkurirati.

Često se kod rasprava o tome koj je CMS bolji sudionici rasprave posluže subjektivnim dojmovima. Obično staju na stranu onog CMS-a s kojim su na "ti" i za kojeg ih vežu pozitivna iskustva ili lijepa sjećanja.

Naravno Joomla i WordPress nisu jedini CMS-ovi. Postoji ih na desetine drugih. Većina njih se specijalizirala za određene sadržaje i tipove web stranica. Svaki u svojoj domeni igra ključnog igrača. Jedni su više popularni od drugih, a ono što je svima zajedničko je činjenica da ni jedan nije savršen. Svakom od njih se može naći manjkavosti i nedostataka. Kao uostalom i najrazvikanijim Joomla i WordPressu.

Bilo kako bilo Vi sami možete odlučiti koji ćete CMS odabrati. Mi Vam možemo sugerirati i možemo Vam predložiti najbolje rješenje. Sve u ovisnosti kakva Vam stranica treba i što od svog projekta očekujete. Ako ne možete samostalno donijeti odluku o izboru CMS-a slobodno to prepustite nama. Budiet uvjereni da ćemo za Vas izabrati najbolje rješenje.

Vaš Joomla CMS tim!

joomnet.com

wordpress CMS


Pročitano 4238 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Studeni 2018 23:37
30 08, 18

Povezani članci

 

 

Objavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.